Werving en selectie

Raadhuys Personeelsdiensten heeft haar eigen aanpak voor werving en selectie. Gericht op snel handelen en een zo efficiënt mogelijke procedure.

Onze aanpak, een andere aanpak!

Wij kunnen u twee verschillende pakketten aanbieden:

 1. Op basis van uurtarief en niet zoals gebruikelijk tegen een percentage van de loonsom. Het voordeel: de kosten staan altijd in relatie tot de werkzaamheden, de kosten zijn inzichtelijk en door de lage overhead is het totale wervingstraject aanmerkelijk goedkoper.
 2. Op basis van file search.
 • Wij kunnen werkzaamheden verrichten op basis van uurtarief en niet zoals gebruikelijk tegen een percentage van de loonsom. Het voordeel: de kosten staan altijd in relatie tot de werkzaamheden, de kosten zijn inzichtelijk en door de lage overhead is het totale wervingstraject aanmerkelijk goedkoper.
 • Wij onderscheiden ons doordat onze ervaren adviseur direct bij u intern aan de slag kan. Het gaat om de toekomstige relatie tussen kandidaat en opdrachtgever. Een goede indruk van de organisatie: sfeer en werkzaamheden en bedrijfsprocessen is uitermate belangrijk.  Veel kandidaten ervaren het als prettig om direct een eerste gesprek bij hun eventuele toekomstige werkgever te hebben.
 • Goede communicatie en korte lijnen met onze opdrachtgevers, wij zijn het verlengstuk van de P&O afdeling van uw bedrijf voor de selectie. Deze tijdelijke extra capaciteit maakt snel handelen mogelijk.
 • De klant staat voorop, niet het selectiebureau.

Stappenplan

Wij hanteren het volgende stappenplan:

 1. Oriënterend gesprek met de opdrachtgever
 2. Bepalen functieprofiel en competenties van kandidaat
 3. Keuze wervingsmodel:
  file search, advertentie in media, advertentie op onze site of andere vacaturesites.
 4. Selectiegesprekken eerste ronde bij opdrachtgever of bij ons
 5. Presentatie kandidaten bij opdrachtgever
 6. Vervolggesprek bij de opdrachtgever met leidinggevende / directie
 7. Uiteindelijke selectie kandidaat
 8. Evaluatie stappenplan

Werving en selectie bij u en namens u

Werving en selectie doen wij bij voorkeur bij u in huis. De wervingsstrategie bepalen we samen met u. Het gaat uiteindelijk om de toekomstige relatie tussen kandidaat en u als opdrachtgever. Veel kandidaten ervaren het als prettig om een eerste indruk te krijgen bij hun mogelijke toekomstige werkgever.

Raadhuys Personeelsdiensten neemt namens u en bij uw organisatie de eerste selectie op zich. Zij is als het ware het tijdelijke verlengstuk van uw P&O-afdeling. Ook kunnen wij lopende procedures of delen daarvan overnemen op uurbasis.